DESPRE NOI

Tot ce am făcut noi a fost să punem în mijlocul acestui rai ascuns o cabană în care să vă simțiți ca într-un vis din care nu vreți să vă mai treziți.

De fapt, nu este vorba despre noi, ci despre voi, pentru că voi veți fi prizonierii acestui paradis creat de Dumnezeu. Tot ce am făcut noi a fost să punem în mijlocul acestui rai ascuns o cabană în care să vă simțiți ca într-un vis din care nu vreți să vă mai treziți.

Pregătiți-vă să fiți prizonierii acestui paradis creat de Dumnezeu. Tot ce am făcut noi a fost să punem în mijlocul acestui rai ascuns o cabană în care să vă simțiți ca într-un vis din care nu vreți să vă mai treziți. Aici nu veniți să luați o cameră în care să vă lăsați bagajele, să faceți un duș si să plecați. Aici veniți să vă îndrăgostiți de un loc magic care este numai și numai al vostru.

Ești un business man căruia stresul i-a trecut de supraplin? Pune afacerile pe hold și lasă-te leganat de aripile unei liniști terapeutice.
Ești îndrăgostit și ai vrea să-i oferi iubitei o seară specială? Ce ai zice de o cină romantică pe lacul de lângă cabană la lumina unei luni blânde? Ești scriitor și nu găsești inspirație? Vino să lucrezi lângă șemineul nostru, privind pe fereastră pelerinajul pe care brazii îl fac pe munții Bârgăului.

Ești un familist preocupat de fericirea celor dragi? Dă-te de trei ori peste cap ca în poveste și devino stăpânul unui domeniu pe care ai tăi se vor simți ca niște prinți și prințese.
WhatsApp Image 2023-01-13 at 09.29.56 (1)
i6
1

Unde ne găsiți

La jumătatea drumului dintre Bistrița și Vatra Dornei, se află un drum discret care ajunge la noi. Vecinii noștri sunt un lac desprins din poeziile lui Eminescu, brazi, molizi, muntele și liniștea.

TELEFON CONTACT